Speciale Inschroefelementen

speciale inschroefelementen Speciale inschroefelementen

Speciale inschroefelementen zijn er voor het direct verwarmen van vloeistoffen en gassen, en behoren tot de meest gebruikte verwarmingselementen voor vloeistoffen. Ze zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Ze hebben echter één ding gemeen, de schroefplug waarmee ze worden bevestigd.  Er zijn veel industriële toepassingen. Als u hier niet direct ziet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Speciale inschroefelementen

De elementen zijn verkrijgbaar met messing en RVS inschroefwartels. Standaard maten zijn G11/2″ en G2″, echter afwijkende maten zoals G1″, G11/4″, G21/2″ en G3″, zijn ook leverbaar. Elementmateriaal is koper, koper vernikkeld, RVS, Incoloy en Inconel. Elementdiameters zijn ø6.5mm, ø8.5mm, ø10mm, 13mm en 16mm.

Inschroefelement met thermostaatknop in huis

thermostaatbediening in huis

Afhankelijk van het te verwarmen medium wordt voor een inschroefelement gekozen met een bepaalde wattbelasting. De inschroefelementen kunnen worden uitgevoerd met een regelthermostaat en/of een maximaalthermostaat, zowel 1-polig als 3-polig. De inschroefelementen zijn in elke gewenste spanning leverbaar: 24VAC, 110VAC, 220VAC, 230VAC, 400VAC, 3x400VAC, 3x690V. Er zijn verschillende aansluithuizen leverbaar. De maximale insteeklente is ca. 3000mm.

Download hier de brochure Inschroefelementen >>

Inschroefelementen zijn ook verkrijgbaar in een explosieveilige uitvoering.


Heeft u een vraag over speciale inschroefelementen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag