Elektrische verwarmingsplaten

Elementen Elektrische verwarmingsplaten bestellen bij Enon

Bent u op zoek naar elektrische verwarmingsplaten op maat? Bekijk hieronder wat er mogelijk is of vraag ons om technisch advies.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Enig resultaat

Elektrische verwarmingsplaten

Elektrische verwarmingsplaat bestellen bij Enon

Bent u op zoek naar elektrische verwarmingsplaten op maat? Enon helpt u hier graag bij! Of u nu een verwarmingsplaat nodig heeft voor het op temperatuur houden van producten of voor plaatselijke verwarming, wij hebben de verwarmingsplaat die u nodig heeft! Bekijk hieronder wat er mogelijk is of vraag ons om technisch advies.

Duurzame elektrische verwarmingspanelen

Elektrische verwarmingsplaten zijn ontworpen en op de markt gebracht om lokaal warmte af te geven. En daarom wordt een elektrische verwarmingsplaat ook vaak toegepast om plaatselijk ergens warmte af te geven, zelfs op wat minder voor de hand liggende plekken, zoals stoffige en soms licht vochtige omgevingen. Zo worden verwarmingsplaten gebruikt voor het verwarmen van voeten/benen, schoenen/laarzen, dierenverblijven en het goed op temperatuur houden van lakken, verf, olie, et cetera.

Toepassingen verwarmingsplaat

De toepassingen van een verwarmingsplaat zijn dus heel divers. Van bureauverwarming tot voetverwarming. Van het verwarmen van dierenverblijven tot het verwarmen van terrariums. En wat dacht u van plaatselijke verwarming en het op temperatuur houden van:

 • Lakken en verf
 • Plantgoed
 • Andere producten waarbij dit gewenst is

Wat kunt u met een verwarmingsplaat doen?

Elektrische verwarmingsplaten worden gebruikt om op een duurzame en dus energie-efficiënte manier een ruimte te verwarmen. Dat kunnen kleine ruimtes zijn waar cv-radiatoren niet geplaatst kunnen worden, omdat er niet voldoende ruimte voor is, of omdat het niet rendabel is om die ruimte een cv gestuurde installatie te plaatsen. Een verwarmingsplaat biedt in deze gevallen uitkomst op een ruimte toch te kunnen verwarmen.

Direct warmte afgeven

Elektrische verwarmingsplaten zijn ontworpen om onmiddellijk warmte te produceren zodra ze worden ingeschakeld. Omdat ze zelfplakkend zijn, zijn ze zeer eenvoudig te installeren/plaatsen en kunnen ze direct worden gebruikt om een ruimte te verwarmen. Ook is de elektrische verwarmingsplaat zeer geschikt als primaire of secundaire verwarmingsbron, afhankelijk van de lokale situatie.

Eenvoudig de gewenste temperatuur afstellen

Een verwarmingsplaat kan eenvoudig op elke gewenste temperatuur worden afgesteld. Hierdoor weet u zeker dat u uw producten op de juiste temperatuur kunt houden. Maar ook dat de temperatuur in uw dierenverblijven of terrariums altijd goed is. Dat geldt ook voor het verwarmen van een ruimte. U bepaalt zelf hoe warm u het wilt hebben.

Voordelen van elektrische verwarmingsplaten

Een elektrische verwarmingsplaat biedt u tal van interessante voordelen. Deze verwarmingsplaten:

 • zijn energiezuinig, dat maakt ze tot een warmtebron waarmee u voordelig een ruimte kunt verwarmen.
 • hebben geen ventilatie nodig: u kunt ze daardoor overal eenvoudig installeren.
 • zijn voordelig in prijs en zeer onderhoudsarm.

Soorten elektrische verwarmingsplaten

Wilt u profiteren van de vele voordelen van elektrische verwarmingsplaten? Schaf de verwarmingsplaat die u nodig heeft aan via Enon. Wij helpen u een geschikte verwarmingsplaat uit te zoeken. Er zijn namelijk verschillende soorten verwarmingsplaten. Deze verschillende verwarmingsplaten hebben allemaal een ander vermogen. Daarbij verschilt ook de temperatuurinstelling en het warmteverlies van de verwarmingsplaten een rol. En natuurlijk de kleur van de verwarmingsplaten. Ook zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Bent u benieuwd welke verwarmingsplaat het meest geschikt is voor uw situatie? Laat u hierover informeren door de specialisten van Enon. Wij weten alles over de verschillende elektrische verwarmingsplaten en helpen u een goede verwarmingsplaat uit te zoeken. Daarbij kunnen we u ook alles vertellen over de montage van de verwarmingsplaten.

Veelzijdigheid van elektrische verwarmingsplaten

Elektrische verwarmingsplaten zijn dus zeer veelzijdig in gebruik. Ze kunnen worden gebruikt om de temperatuur in een kamer te regelen. Tegelijkertijd zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes waar centrale verwarming niet mogelijk is. Verder zijn ze zeer praktisch als het gaat om een ruimte aangenaam warm houden, terwijl de rest van het pand kouder mag blijven en dus geen verwarming behoeft. Een verwarmingspaneel is dus uitermate geschikt als bijverwarming om de cv te ontlasten of als hoofdverwarming in een slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer of als zuinige elektrische verwarming voor een badkamer, aanbouw of kantoorruimte. Heeft u elektrische verwarmingsplaten nodig? Hiervoor gaat u natuurlijk naar Enon. Wij kunnen u helpen aan de juiste elektrische verwarmingsplaten voor uw situatie, zodat u, of uw dier, er altijd lekker warm bij zit of u uw producten, lakken, verf of plantgoed op temperatuur kunt houden.

Waarom Enon?

Voor een elektrische verwarmingsplaat bent u bij Enon aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van ruimteverwarming. Door elektrische verwarmingsplaten bij ons te bestellen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Hulp en advies voor uw toepassingen
 • Zeer ervaren medewerkers
 • Begeleiding van uw project en zorg voor de realisatie
 • Gedegen technische kennis van de markt

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over het gebruik en/of de aanschaf van elektrische verwarmingsplaten? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via ons contactformulier, mail naar inspire@enon.nl of bel ons direct op +31(0)24 645 58 88. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar met advies en informatie over de elektrische verwarmingsplaat.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag