RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Heet water/olie units

thermische olie heater

Bestel uw thermische olie heater bij Enon

Een Enon thermische olie of water heater wordt op diverse manieren toegepast. Zo wordt hij gebruikt in de kunststofindustrie voor het vervormen van polymeer en elastomeer, thermovormen, thermisch verdichten, tracing, autoclaven en steriliseerapparatuur.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Thermische olie en water heater van Enon

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar een thermische olie en water heater, bent u bij Enon aan het juiste adres. Enon is specialist in het ontwikkelen en leveren van elektrische verwarmingsproducten voor de zakelijke markt. Zo bieden wij diverse heaters voor procesverwarming. Dit zijn plug & play units die volledig temperatuurgestuurd water of thermische olie in een gesloten systeem tot 60kW verwarmen. De heaters zijn eenvoudig te implementeren in het proces en te bedienen. Lees verder voor meer informatie over dit product. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om de heater te bestellen. U doet dit door te bellen of te mailen.

De toepassing en specificatie

Een Enon thermische olie of water heater heeft verschillende toepassingen Zo wordt hij gebruikt in de kunststofindustrie voor het vervormen van polymeer en elastomeer, thermovormen, thermisch verdichten, tracing, autoclaven en steriliseerapparatuur. Wanneer u een kant en klare unit bestelt, is deze voorzien van onder andere een elektrische heater, centrifugaalpomp, atmosferische tank, PID temperatuurregelaar, regelpaneel (3x400V + PE) en een omkasting voorzien van wielen. Deze units hebben een vermogen van 4 t/m 60kW, 3x400VAC + PE.

Uitvoeringen van de heater

De thermische olie en water unit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wij zetten ze hier voor u op een rij:

Drukuitvoering, 90°C water
Drukuitvoering 140°C water/ 3 bar
Drukuitvoering 160°C water/ 6 bar
Atmosferische uitvoering 180/250/300°C thermische olie

Voor advies bij het maken van een keuze kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten door te bellen of te mailen.

De verschillende opties

Enon biedt diverse opties voor de heaters. Zo kunt u voor de remote control kiezen tussen local en remote mode, remote aan- en uitzetten van de heater en remote resetten van de unit. Tevens bieden wij een externe sensor (Pt100) om de temperatuur te regelen op basis van de temperatuursensor van de klant. Andere mogelijkheden zijn een remote setpoint (0-10VDC of 4-20 mA), remote kopie van procestemperatuur (0-10VDC of 4-20 mA), grotere pomp en grotere expansietank. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij voorzien u dan graag van advies op maat.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze thermische olie en water heater? Of wilt u direct een van onze producten bestellen? Bekijk dan hier het aanbod, kies de gewenste unit en neem contact met ons op door te bellen naar 024-6455888 of stuur een e-mail naar inspire@enon.nl. Tevens kunt een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en mogelijkheden voor de thermische water en olie heater te bespreken.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag