RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Elektrische Elementen

Elektrische verwarmingselementen kopen bij Enon

Betrouwbare en veilige heating voor uw bedrijfsprocessen

Elektrische verwarmingselementen zijn er in allerlei soorten en maten en zijn geschikt voor snelle en nauwkeurige verwarming. Elk type is gefabriceerd volgens bepaalde specificaties waardoor het speciaal geschikt is voor een specifieke toepassing. Eén of meerdere elementen maken meestal onderdeel uit van een groter product of installatie. Het onderscheid zit in de manier waarmee en waarop de warmte wordt overgedragen. Dit kan direct zijn, doormiddel van warmtegeleiding of indirect door bijvoorbeeld infrarood verwarming. Er zijn veel variaties in vorm, materiaal, aansluitspanning en afmeting.

Bij ons kunt u terecht voor standaard heaters die u voor een deel in onze webshop kunt vinden. Naast onze standaard heaters leveren we ook heaters op klantspecificatie. Wij zijn dus ook specialist in het bieden van verwarmingsoplossingen op maat. Onderstaand leest u meer over elektrische verwarming van Enon.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Veilig verwarmen in een industriële omgeving

In productieomgevingen is tracing, proces- en/of ruimteverwarming onmisbaar. Voor alle industriële omgevingen waar temperatuur een belangrijke rol speelt, bieden wij oplossingen met elektrische verwarming, zodat u de temperatuur volledig onder controle heeft. Wij leveren elektrische heating, temperatuuropnemers en regelpanelen. De heaters en regelpanelen zijn voorzien van een elektrisch (aansluit)schema en kunnen door een installateur of medewerker van een technische dienst eenvoudig worden aangesloten. U kunt hiervoor ook een beroep doen op de technici van Enon. Wij kunnen voor u ook de installatie- en aansluitwerkzaamheden verzorgen. In de meeste gevallen verzorgen we de bekabeling tussen de heater en het regelpaneel. Daarnaast verzorgen we ook de inregeling van het besturingssysteem.

Deskundige partij voor elektrische heating

Voor alle processen waar het aankomt op betrouwbaarheid op het gebied van industriële verwarming en verwarmingselementen hebben wij bij Enon voor u een uitgebreid assortiment verwarmingsproducten. Dat kan dus zijn de scheepvaart, de industrie, de utiliteitsbouw of de olie- en gassector. Wij zijn er voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
Installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud kloppen bij Enon aan voor een snelle levering van standaard en op maat gemaakte elektrische verwarming. Onderstaand krijgt u een indruk van de mogelijkheden op het gebied van elektrische verwarming en ziet u een overzicht. Staat uw gewenste product er niet bij? Neem dan altijd even contact met ons op. De kans is groot dat we uw wensen voor elektrische heating wel kunnen leveren.

Soorten elektrische verwarming voor de industrie

Voor alle processen waar het aankomt op betrouwbaarheid op het gebied van industriële verwarming en verwarmingselementen hebben wij bij Enon een uitgebreid assortiment elektrische verwarmingsproducten. Onderstaand ziet u een overzicht.

Elektrische infrarood heating

Infraroodstraling is volkomen veilig en zorgt voor een aangename warmte. De infrarood stralingspanelen zijn lange golf stralingspanelen. Ze worden ook wel donkerstralers genoemd. Ze verschillen daarmee van kortegolf infraroodstralers die een oranje-geel licht afgeven. Omdat de stralingspanelen doorgaans binnen worden toegepast, is het meestal niet gewenst dat ze licht afgeven. De Enon infrarood stralingspanelen zijn geschikt voor toepassing in onder andere woningen, openbare gebouwen, restaurants, sportcentra en zwembaden.

Elektrische hellingbaan verwarming

Bij Enon zijn we ook gespecialiseerd in hellingbaanverwarming. Dit wordt ook wel wegdekverwarming of opritverwarming genoemd. Enon elektrische hellingbaanverwarming is bedoeld om toegangswegen begaanbaar te houden en een veilige situatie te creëren om schade aan mens en materiaal door gladheid te voorkomen. Het elektrische wegdekverwarmingssysteem van Enon is toepasbaar op alle buitenoppervlakken, zoals in- en uitritten, laadkuilen, trappen, bordessen, fietshellingen, voetgangershellingen, rolstoelhellingen en andere plekken waar gladheid gevaarlijke situaties kan opleveren.

Elektrische vloerverwarming met vloerverwarmingsmatten

Voor de utiliteitsbouw leveren wij veel elektrische vloerverwarming met verwarmingsmatten. Hoewel dit type elektrische heating iets minder energiezuinig is dan vloerverwarming met warm water, is met dit systeem de temperatuur veel eenvoudiger te regelen. Waar vloerverwarming met warm water enige tijd nodig heeft om op te warmen is dat bij elektrische vloerverwarming niet het geval. Het warmt direct op. Dat maakt elektrische vloerverwarming zeer geschikt voor het verwarmen van slaapkamers en badkamers. En omdat de elektrische vloerverwarmingsmatten direct onder de vloer zitten, zijn ze ook relatief eenvoudig te bereiken.

Contact opnemen met Enon over elektrische verwarming

Bovenstaande oplossingen van elektrische heating zijn niet alleen toepasbaar in de utiliteitsbouw, maar ook in de scheepvaartsector en de industriële sector. Op onze website en in onze webshop ziet u een uitgebreid overzicht van de elektrische verwarmingsmogelijkheden en accessoires die we voor alle sectoren in huis hebben. Ziet u uw producten niet staan? Neem dan altijd even contact met ons. Grote kans dat we het wel voor u kunnen leveren. Wilt u maatwerk oplossingen op het gebied van elektrische verwarming? Laat het ons weten, en we gaan het voor u regelen. U kunt ons bellen via 024-6455888 of mailen via inspire@enon.nl. Voor (maatwerk) elektrische heating kunt u altijd terecht bij Enon.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag