RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Elektrische Elementen

Elektrische verwarmingselementen kopen bij Enon

Betrouwbare en veilige heating voor uw bedrijfsprocessen

Elektrische verwarmingselementen zijn er in allerlei soorten en maten en zijn geschikt voor snelle en nauwkeurige verwarming. Elk type is gefabriceerd volgens bepaalde specificaties waardoor het speciaal geschikt is voor een specifieke toepassing. Eén of meerdere elementen maken meestal onderdeel uit van een groter product of installatie. Het onderscheid zit in de manier waarmee en waarop de warmte wordt overgedragen. Dit kan direct zijn, doormiddel van warmtegeleiding of indirect door bijvoorbeeld infrarood verwarming. Er zijn veel variaties in vorm, materiaal, aansluitspanning en afmeting.

Bij ons kunt u terecht voor standaard heaters die u voor een deel in onze webshop kunt vinden. Naast onze standaard heaters leveren we ook heaters op klantspecificatie. Wij zijn dus ook specialist in het bieden van verwarmingsoplossingen op maat. Onderstaand leest u meer over elektrische verwarming van Enon.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Veilig verwarmen in een industriële omgeving

In productieomgevingen is tracing, proces- en/of ruimteverwarming onmisbaar. Voor alle industriële omgevingen waar temperatuur een belangrijke rol speelt, bieden wij oplossingen met elektrische verwarming, zodat u de temperatuur volledig onder controle heeft. Wij leveren elektrische heating, temperatuuropnemers en regelpanelen. De heaters en regelpanelen zijn voorzien van een elektrisch (aansluit)schema en kunnen door een installateur of medewerker van een technische dienst eenvoudig worden aangesloten. U kunt hiervoor ook een beroep doen op de technici van Enon. Wij kunnen voor u ook de installatie- en aansluitwerkzaamheden verzorgen. In de meeste gevallen verzorgen we de bekabeling tussen de heater en het regelpaneel. Daarnaast verzorgen we ook de inregeling van het besturingssysteem.

Deskundige partij voor elektrische heating

Voor alle processen waar het aankomt op betrouwbaarheid op het gebied van industriële verwarming en verwarmingselementen hebben wij bij Enon voor u een uitgebreid assortiment verwarmingsproducten. Dat kan dus zijn voor de industrie-,  transport-, (petro)chemie- of de bouw & infra sector. Wij zijn er voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing, graag bij één deskundige partij neerleggen.
Installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud kloppen bij Enon aan voor een snelle levering van standaard en op maat gemaakte elektrische verwarming. Op deze website krijgt u een indruk van de mogelijkheden op het gebied van elektrische verwarming en ziet u een overzicht van ons leveringsprogramma. Staat uw gewenste product er niet bij? Neem dan altijd even contact met ons op. De kans is groot dat we uw wensen voor elektrische heating wel kunnen leveren.

Soorten elektrische verwarming voor de industrie-, transport-, chemie- en bouw & infra- sector

Voor alle processen waar het aankomt op betrouwbaarheid op het gebied van elektrische verwarming hebben wij bij Enon een uitgebreid assortiment elektrische verwarmingsproducten voor de diverse markten.

Contact opnemen met Enon over elektrische verwarming

Op onze website en in onze webshop ziet u een uitgebreid overzicht van de elektrische verwarmingsmogelijkheden en accessoires die we voor alle sectoren in huis hebben. Ziet u uw producten niet staan? Neem dan altijd even contact met ons. Grote kans dat we het wel voor u kunnen leveren. Wilt u maatwerk oplossingen op het gebied van elektrische verwarming? Laat het ons weten, en we gaan het voor u regelen. U kunt ons bellen via 024-6455888 of mailen via inspire@enon.nl. Voor (maatwerk) elektrische heating kunt u altijd terecht bij Enon.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag