RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Transport

Enon markt: Transport

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming voor diverse branches/markten. Zo leveren wij ook scheepsverwarming en materialen voor verwarming in de scheepsbouw.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Transport

In deze markten is Enon thuis:

 1. Industrie
 2. Transport
 3. (Petro)chemie
 4. Bouw & Infra

Passende oplossingen voor scheepsverwarming

Bent u op zoek naar betrouwbare oplossingen voor verwarming in de scheepsbouw? Bestel uw producten voor scheepsverwarming dan bij Enon. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming voor diverse branches. Zo leveren wij ook scheepsverwarming en materialen voor verwarming in de scheepsbouw. Denk daarbij onder andere aan tracing, vloerverwamingsmatten, ventilatorkachels en kanaalluchtverhitters.

Topkwaliteit scheepsverwarming, snel geleverd

Klanten kiezen voor Enon verwarmingsproducten vanwege de goede en betrouwbare kwaliteit. Dat geldt ook voor onze levertijden. In de scheepvaart is het belangrijk dat nieuwe of vervangbare producten snel geleverd worden wanneer een boot of schip tijdelijk voor onderhoud stilligt. Gestandaardiseerde verwarmingselementen kunnen we razendsnel vanuit voorraad leveren. Wilt u maatwerk verwarmingsoplossingen voor de scheepvaart? Dan is tijdige bestelling belangrijk om u op het gewenst tijdstip uw verwarmingsproducten te kunnen bezorgen.


Ventilatorkachels voor de scheepsbouw

Als specialist op het gebied van heating oplossingen voor de scheepsbouw leveren wij ventilatorkachels uit de AEU1-serie met explosieveilige elektrische luchtverhitters. Deze serie is speciaal ontworpen om aan de zwaarste eisen voor on- en offshore te voldoen. Alle Hazloc Heaters™ AEU1 modellen zijn bijvoorbeeld CE-gemarkeerd en gecertificeerd voor gevaarlijke locaties. Zij voldoen aan alle ATEX en IECEx-eisen. De luchtverhitters zijn ontworpen om op explosiegevaarlijke locaties te fungeren als bijverwarming, hoofdverwarming of vorstbeveiliging. Ze hebben een robuust design, maar zijn makkelijk te onderhouden. Tot slot zijn de ventilatorkachels ook zeer duurzaam. Ventilatorkachels kunnen we zeer snel uit voorraad leveren.

Tracing met verwamingskabels

Leidingen mogen op schepen bij voorkeur niet bevriezen. Om leidingen vorstvrij te houden heeft u verwarmingskabels (ook wel bekend als tracing) nodig. Verwarmingskabels van Enon zijn zeer geschikt voor gebruik op buizen en instrumenten met kleine diameters. Voor bescherming tegen bevriezing of voor temperatuurregeling in buizen wordt de Enon zelflimiterende verwarmingskabel veel toegepast in de scheepsbouw. U kunt onze verwarmingskabels ter plekke op de juiste lengte knippen. Veel van onze zelflimiterende verwarmingskabels zijn ook geschikt voor toepassing in een explosiegevaarlijke omgeving.

Vloerverwarming met vloerverwarmingsmatten

Vloerverwarming wordt steeds meer toegepast in de scheepsbouw. Zeker in een stuurhut en een woongedeelte kiest men steeds vaker voor vloerverwarming. Vloerverwarmingsmatten geven een milde warmtestraling over het gehele vloeroppervlak met een lagere luchttemperatuur. De eenvoudig te leggen vloerverwarmingsmatten zijn voorzien van speciale verwarmingskabels die rechtstreeks onder de vloer geplaatst worden geplaatst. De vloerverwarming is te bedienen met een thermostaat die is voorzien van een vloer- en/of ruimtesensor. De korte afstand tussen de vloerverwarmingsmatten en de vloer zorgt ervoor dat de warmte rechtstreeks aan de ruimte wordt afgegeven.


Contact met Enon voor scheepsverwarming en verwarmingselementen

Heeft u de verwarmingselementen die op u boot of schip van toepassing zijn er niet bij zien staan? Neem dan contact op met de verwarmingsspecialisten en bespreek een betrouwbare maatwerk oplossing voor u. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6455888 of mailen via inspire@enon.nl. Voor maatwerk scheepsbouw verwarming kunt u altijd terecht bij Enon.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag