Transport

Enon markt: Transport

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming voor diverse branches/markten. Zo leveren wij ook elektrische heaters voor de transportsector en verwarming en materialen voor in de scheepsbouw.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Transport

In deze markten is Enon thuis:

 1. Industrie
 2. Transport
 3. (Petro)chemie
 4. Bouw & Infra

Passende oplossingen voor verwarmingstoepassingen op schepen

Bent u op zoek naar betrouwbare oplossingen voor verwarming in de scheepsbouw? Bestel uw producten voor scheepsverwarming dan bij Enon. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming voor diverse branches. Zo leveren wij ook verwarming en materialen voor verwarming in de scheepsbouw. Denk daarbij onder andere aan procesverwarming, ruimteverwarming, explosieveilige verwarming en tracing.

Topkwaliteit scheepsverwarming, snel geleverd

Klanten kiezen voor Enon verwarmingsproducten vanwege de goede en betrouwbare kwaliteit. Dat geldt ook voor onze levertijden. In de scheepvaart is het belangrijk dat nieuwe of vervangbare producten snel geleverd worden wanneer een boot of schip tijdelijk voor onderhoud stil ligt. Gestandaardiseerde verwarmingselementen kunnen we razendsnel vanuit voorraad leveren. Wilt u maatwerk verwarmingsoplossingen voor de scheepvaart? Dan is tijdige bestelling belangrijk om u op het gewenst tijdstip uw verwarmingsproducten te kunnen bezorgen.


Ventilatorkachels en convectoren voor de scheepsbouw

Als specialist op het gebied van heating oplossingen voor de scheepsbouw leveren wij explosieveilige ventilatorkachels uit de AEU1-serie. Deze serie is speciaal ontworpen om aan de zwaarste eisen voor on- en offshore te voldoen. Indien u minder vermogen nodig heeft kunt u ook een explosieveilige convector toepassen. Alle modellen zijn CE-gemarkeerd en gecertificeerd voor explosiegevaarlijke locaties. Zij voldoen aan alle ATEX en IECEx-eisen. Zowel de ventilatorkachels als de convectoren zijn ontworpen om in explosiegevaarlijke locaties te fungeren als bijverwarming, hoofdverwarming of vorstbeveiliging. Ze hebben een robuust design, eenvoudig te installeren en zijn makkelijk te onderhouden. Tot slot zijn de ventilatorkachels en convectoren ook zeer duurzaam. Ex-ventilatorkachels kunnen we binnen 2-3 weken leveren en van de Ex-convector hebben we de 2kW-uitvoering op voorraad en overige modellen zijn meestal snel te leveren.

Tracing met verwamingskabels

Leidingen mogen op schepen bij voorkeur niet bevriezen. Om leidingen vorstvrij te houden heeft u verwarmingskabels (ook wel bekend als tracing) nodig. Verwarmingskabels van Enon zijn zeer geschikt voor gebruik op leidingen en appendages en instrumenten. Voor bescherming tegen bevriezing of voor temperatuurregeling in buizen wordt de Enon zelflimiterende verwarmingskabel veel toegepast in de scheepsbouw. U kunt onze verwarmingskabels ter plekke op de juiste lengte knippen. Veel van onze zelflimiterende verwarmingskabels zijn ook geschikt voor toepassing in een explosiegevaarlijke omgeving.


Contact met Enon voor scheepsverwarming en verwarmingselementen

Heeft u de verwarmingselementen die op u boot of schip van toepassing zijn er niet bij zien staan? Neem dan contact op met de verwarmingsspecialisten en bespreek een betrouwbare maatwerk oplossing voor u. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6455888 of mailen via inspire@enon.nl. Voor maatwerk scheepsbouw verwarming kunt u altijd terecht bij Enon.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag