RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Luchtverhitters

luchtverhitter

Luchtverhitters bestellen bij Enon

Zijn luchtverhitters wat u zoekt? Dan bent u bij Enon aan het juiste adres! Deze verwarmingsoplossing wordt vaak ingezet bij de verwarming van lucht en gassen.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Wanneer wordt deze verwarming gebruikt?

Kanaalluchtverhitters worden vooral toegepast voor verwarming van gasvormige media, zoals lucht , stikstof, rookgassen, etc.). Door een variabel bouwconcept zijn er veel toepassingsmogelijkheden voor in de machinebouw, industrie, milieu, luchtbehandeling- en klimaatinstallaties. Deze luchtverhitters worden ingezet tot ca. +650°C en een werkdruk van ca. 0.1barg.

Specificaties:

Er wordt onderscheid gemaakt in tussenbouw- en insteekkanaalluchtverhitters. De meest gebruikelijke uitvoering is rechthoekig, met rechthoekige flenzen. Een uitvoering verlopend naar een ronde flensaansluiting is ook mogelijk. De kleine standaard verwarmingselementen worden veelal toegepast in luchtbehandelinginstallaties en zijn o.a. van spiro-pijp voorzien van rubberen manchetten, deze zijn verkrijgbaar in de maten ø100 – ø600mm. Verder kunnen alle mogelijke vormen worden gemaakt.

De materialen zijn: staal gegalvaniseerd, staal verzinkt, RVS en voor speciale toepassingen/media van Inconel, Incoloy of Hasteloy. De materiaalkeuze en IP-waarde van de aansluitkast wordt aangepast aan de toepassing of wensen van de klant. Dit soort heaters kunnen worden gefabriceerd tot vermogens van ca. 750kW met aansluitspanningen tot 3x690VAC.

We leveren ook de regelpanelen voor de heaters. En onze luchtverhitters zijn ook verkrijgbaar in een explosieveilige uitvoering.


Mocht u nog een vraag hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag