Voetverwarming

Voetverwarming bestellen bij Enon warme voetenmat

Bent u op zoek naar voetverwarming? Plaatselijke verwarming van de voeten kan met voetverwarmingsmatten of plaatverwarming. De voetverwarming wordt toegepast op plaatsen waar mensen stil zitten of stil staan. De voetverwarmers zijn uitgevoerd met een verwarmingskabel, verwarmingsfolie (carbon), een gesloten buiselement of een siliconen voetverwarminsgmat. En u kunt ze bestellen via de webshop van Enon.nl. Wij hebben een ruim aanbod voetverwarmingsmatten en plaatverwarming waarmee u uw voeten snel en efficiënt kunt verwarmen. Wilt u een voetverwarmingsmat of plaatverwarming hebben? Bekijk ons assortiment en zoek een voetverwarming uit die bij u past!

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 3 resultaten

De verschillende voetverwarmingsmatten van Enon

Als u op zoek bent naar voetverwarming, bent u bij Enon aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor verschillende voetverwarmingsmatten en plaatverwarming, zoals:

 • Een verwarmingsmat is voorzien van een carbon verwarmingselement en is standaard leverbaar in diverse uitvoeringen.
 • Een voetplaat uitgevoerd met een buiselement: daarbij wordt het buiselement tegen de onderkant van een stalen plaat (tranenplaat) geklemd.
 • Een voetplaat uitgevoerd met een siliconen mat: daarbij wordt de siliconen mat tegen de onderkant van een stalen plaat (tranenplaat) geplakt. In beide gevallen wordt de voetplaat voorzien van een temperatuursensor of thermostaat die de verwarming direct of indirect kan schakelen.

De verwarmingsmatten zijn leverbaar in standaard uitvoeringen. De voetplaten worden op klantspecificatie gemaakt.

Ook verschillende kleuren mogelijk

Een verwarmingsmat is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kunt u bij ons een warme voeten mat in antraciet of crèmekleur bestellen. Zowel met als zonder dimmer.

Dimmer

U kunt bij ons verwarmingsmatten zonder dimmer bestellen, maar ook verwarmingsmatten inclusief dimmer. Wilt u liever los een dimmer bestellen? Dat kan bij ons ook! Wij bieden namelijk ook los een dimmer plug-in in onze webshop aan.

Daarom voetverwarming bestellen bij Enon

Nooit meer koude voeten met de voetverwarming van Enon! Bestel een voetverwarmingsmat of plaatverwarming via onze webshop en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Hulp en advies voor uw toepassingen
 • Zeer ervaren medewerkers
 • Begeleiding van uw project en zorg voor de realisatie
 • Gedegen technische kennis van de markt

Vragen over voetverwarming? Neem contact op

Voetverwarming nodig? Dan gaat u natuurlijk naar Enon. In onze webshop vindt u verschillende voetverwarmingsmatten en plaatverwarming om uw voeten mee te verwarmen. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten als u te lang stil zit of stil staat! Heeft u nog vragen over voetverwarming? Of over andere producten van ons? Of wilt u graag meer informatie over de voetverwarmingsmatten en plaatverwarming die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via ons contactformulier, mail naar inspire@enon.nl of bel ons direct op +31(0)24 645 58 88.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag