Enon

Enon

Op deze pagina vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze producten.

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Enon kantoor Wijchen

Enon “inspiring in heating”

Voor industriële elektrische verwarming gaat u naar Enon. Enon is opgericht in 2007, echter zijn wij al vanaf 1995 werkzaam in de elektrische verwarmingsindustrie. We zijn een flexibel opererend bedrijf met ervaren medewerkers en met een zeer goede naam in elektrische heating voor de industrie, scheepvaart, utiliteitsbouw en de olie- en gassector. Onze core business is het ontwikkelen en leveren van (maatwerk)oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. Door de combinatie van jarenlange ervaring op vele projecten en gedegen technische kennis van de markt, bieden wij u altijd een passende oplossing. Zo leveren wij heaters en besturingskasten. Ook kunnen wij uw installatie turn-key opleveren, zowel werktuigbouwkundig als elektrisch. Wij begeleiden het project en dragen zorg voor de realisatie. Bij ons kunt u terecht voor standaard heaters die u voor een deel in onze webshop kunt vinden. Naast onze standaard heaters leveren we ook heaters op klantspecificatie. Wij zijn dus ook specialist in het bieden van verwarmingsoplossingen op maat. Onderstaand leest u meer over elektrische verwarming van Enon

Onze Producten

Op deze website vindt u informatie van al onze producten en tevens is er de mogelijkheid om via de geïntegreerde webshop producten te bestellen. De producten in de webshop maken echter maar een klein deel uit van ons uitgebreide leveringsprogramma en bestaan met name uit standaard artikelen. Voor het overgrote deel van onze producten is (extra) informatie nodig en kunnen daarom niet om zomaar in de webshop worden verkocht. Voor vragen over ons complete assortiment, neem gerust contact met ons op.

Ons Adres

Enon “inspiring in heating”
Bijsterhuizen 3007a
6604 LP Wijchen

Gasdistributiesystemen

We hebben naast elektrische verwarming, ook een afdeling die zich bezig houdt met de levering en installatie van gasdistributiesystemen voor speciale gassen. Speciale gassen en de distributie hiervan vragen om een speciale werkwijze. Meer informatie hierover vindt u op onze website Enon “inspiring in gasdistribution”.

Standaard oplossingen

We leveren standaard elektrische heaters waarvan een deel in onze webshop is te vinden.

De webshop vertegenwoordigt een klein deel van ons leveringsprogramma. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op.

Specialist in oplossingen op maat

Naast onze standaard heaters leveren we ook heaters op klantspecificatie.

 

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag