IBC-verwarmers

IBC container verwarmer kopen bij Enon

Bent u op zoek naar een uitstekende kwaliteit IBC verwarmer? Enon is dé specialist in het ontwikkelen en verkopen van professionele oplossingen op het gebied van elektrisch verwarmen. Met onze IBC verwarmer verwarmt u eenvoudig en effectief uw IBC container en de vloeistof die u erin opslaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een IBC container verwarmer? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met één van de professionals van Enon.

Toont alle 4 resultaten

Werking van een IBC verwarmer

De IBC container verwarmer is speciaal ontwikkeld om de inhoud van een IBC tank veilig en warm te houden. Daarnaast voorkomt het ook schade door vorst, vervuiling of schade door schilfering van de inhoud. De IBC verwarmer verwarmt stoffen doordat deze rondom een IBC wordt aangebracht. Deze wordt met riemen vastgezet en ingeschakeld. Wanneer de juiste temperatuur is bereikt, wordt deze constant gehouden. Op die manier wordt niet alleen de stof erin optimaal en gelijkmatig verwarmd, tegelijkertijd wordt de viscositeit beheerst.

Samenstelling IBC container verwarmer

Een IBC verwarmer is samengesteld uit een onder- en een bovenelement van elk 1000W en 230V. De verwarmingselementen zijn in spatbestendig teflon gecoat en polyester geïsoleerd materiaal genaaid. Daarnaast is elk circuit voorzien van een regelbare capillair thermostaat -5…+40°C of +20…+90°C. Met 4 sterke banden trekt u de IBC-verwarmer om de container en met snelsluiters klikt u ze dicht.

Voordelen met onze IBC verwarmer

Bij Enon vindt u een IBC container verwarmer in verschillende uitvoeringen met een groot aantal verwarmingszones en een capillair thermostaat per verwarmingscircuit variërend van -5…+40°C of +20°C…+90°C. Daarnaast hebben we ook diverse IBC bodemverwarmers – voor het geval u de bodem van de IBC container wilt verwarmen. De IBC verwarmers kunnen ook worden samengevoegd met de bodemverwarmers om een nog snellere opwarming van de stof te bewerkstelligen. Kies voor een IBC verwarmer van ons en u bent verzekerd van het volgende:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Hulp en advies voor uw toepassingen
  • Zeer ervaren medewerkers
  • Begeleiding van uw project en zorg voor de realisatie
  • Gedegen technische kennis van de markt

 

Hulp nodig? Neem contact op

Het kan zeker lastig zijn om de juiste IBC verwarmer te vinden voor uw specifieke situatie. Twijfelt u welke IBC container verwarmer geschikt is voor u? Wij helpen u graag. Laat een bericht achter via ons contactformulier, mail naar inspire@enon.nl of bel ons direct op +31(0)24 645 58 88.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag