Ex-ventilatorkachels

Explosieveilige Kachels bestellen bij Enon

Deze serie van kwalitatief hoogwaardige explosieveilige ventilatorkachels is ontworpen om te voldoen aan de zwaarste eisen voor industriële toepassingen, waar ontploffingsgevaar kan heersen.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 10 resultaten

Explosieveilige ventilatorkachels van Enon

Wanneer u op zoek bent naar explosieveilige kachels, kunt u terecht bij Enon. Als specialist op het gebied van heating oplossingen voor bedrijven leveren wij onder andere de AEU1 serie met explosieveilige elektrische luchtverhitters. Deze serie is speciaal ontworpen om aan de zwaarste eisen van industrietoepassingen, on- en offshore te voldoen. Het gaat hierbij om zware omstandigheden, waaraan strenge eisen gesteld worden. Ons verwarmingsapparatuur is daarom zeer veilig, betrouwbaar en beschikbaar wanneer nodig. Lees verder voor meer informatie over dit product.

De veiligheid van de ventilatorkachels

Zoals gezegd voldoen de explosieveilige kachels die wij verkopen aan zeer strenge eisen, zodat ze ook veilig, betrouwbaar en altijd beschikbaar zijn in zware omstandigheden. Alle Hazloc Heaters™ AEU1 modellen zijn bijvoorbeeld CE-gemarkeerd en gecertificeerd voor gevaarlijke locaties. Zij voldoen aan alle ATEX en IECEx-eisen. De luchtverhitters zijn ontworpen om op explosiegevaarlijke locaties te fungeren als bijverwarming, hoofdverwarming of vorstbeveiliging. Ze hebben een robuust design, maar zijn makkelijk te onderhouden. Tot slot zijn de kachels ook nog zeer duurzaam.

De toepassingen van de kachels

De AEU1 luchtverhitters die u hier kunt bestellen, zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. Ze worden onder andere gebruikt op olie- en gasboorplatforms, in petrochemische installaties, raffinaderijen, chemische opslag, verfopslag, zuiveringsinstallaties, vliegtuigonderhoud, graanindustrie of andere explosiegevaarlijke gebieden. Wilt u weten of een specifieke ventilatorkachel ook geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op en ontvang advies van een van onze specialisten.

Verkrijgbaar met verschillende vermogens

De ventilatorkachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. U kunt onder andere een 3 kW, 5 kW, 7,5 kW, 3 kW, 10 kW, 15 kW, 20 kW, 25 kW en 30 kW luchtverhitter kopen. Tevens kunt u een explosieveilige ruimtethermostaat bij ons bestellen. Met deze ruimtethermostaat stuurt u onze kachels aan. Voor meer informatie over de diverse maten, vermogens of de ruimtethermostaat neemt u contact met ons op.

Bekijk hier de brochure over Ex Ventilatorkachels

Heeft u minder vermogen nodig? Kijk dan eens naar onze explosieveilige convectoren

Koop explosieveilige ventilatorkachels bij Enon


Neem contact met ons op

Bestel hier direct een van de kachels in de gewenste maat en met het juiste vermogen door te bellen naar 024-6455888, te mailen via inspire@enon.nl of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Voor meer informatie over de specificaties van een kachel, bekijkt u onze brochure. Ook voor vragen over onze ventilatorkachels kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over onze zeer veilige en betrouwbare explosieveilige ventilatorkachels.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag