Flensheaters

Flensheaters bestellen bij Enon

flensheater Bent u op zoek naar flensheaters? Dan bent u bij Enon aan het juiste adres! Uitstekend geschikt voor het opwarmen van vloeistoffen en gassen. Zeer veelzijdig en voor veel toepassingen inzetbaar.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Flensheaters

Is een inschroefelement voor uw toepassing niet geschikt of heeft u meer vermogen nodig, dan kunt u een flensheater toepassen. Flensheaters worden voornamelijk ingezet voor het verwarmen van vloeistoffen (water olie) en gassen (lucht, stikstof, damp, etc.). Door een veelzijdig bouwconcept zijn er veel toepassingen. Er zijn diverse staalsoorten beschikbaar, zodat de juiste afstemming op het te verwarmen medium gemaakt kan worden.

Flesnheater 15kW DN200

Specificatie flensheaters

De heater wordt met een aansluitflens conform ANSI of DIN geleverd, van DN40 (11/2″) tot DN600 (24″). De toepassing van gesloten buiselementen zorgt voor een optimale directe verwarming van het medium. Afhankelijk van het te verwarmen medium kunnen we deze heaters leveren tot 1000kW, met aansluitspanningen tot 3x690VAC. Het aansluithuis wordt geleverd in staal gelakt of RVS304 of RVS316L van IP54 tot IP68. De uitvoering van de flensheater is conform PED 2014/68/EG / AD2000, of conform ASME. Indien nodig wordt de heater afgenomen door een NoBo.

Download hier de Brochure Flensheaters >>

Enon Flensheater DN100


Contact opnemen

Wilt u meer te weten komen over onze service? Een flensheater? Of wilt u advies en de mogelijkheden bespreken voor een ventilatorkachel op maat? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! U kunt ons direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon gaat graag aan de slag met het maken, leveren en monteren van uw flensheater!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag