Ventilatorkachels

De industriële Enon ventilatorkachel

Ventilatorkachel wandmodel

Bent u op zoek naar een ventilatorkachel van hoge kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Enon. Enon is de specialist in verwarmingstechniek. Kies bijvoorbeeld voor onze kwalitatief hoogwaardige wand ventilatorkachels. Wij bieden zowel standaard producten aan in onze webshop, als heating oplossingen die wij volledig voor u op maat maken. Zo vindt u bij Enon altijd een ventilatorkachel die perfect geschikt is voor uw situatie. Wilt u meer weten over onze producten, en de mogelijkheden bespreken met een specialist? Neem dan contact met ons op.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Professionele ventilatorkachels wandmontage

Bij Enon kunt u terecht voor een topkwaliteit ventilatorkachel wandmontage. Dit zijn heaters die speciaal gemaakt zijn voor ruimtes voor industriële en agrarische toepassingen. Zo zijn onze ventilatorkachels geschikt voor:

 • Werkplaatsen
 • Machinekamers
 • Stallen
 • Technische ruimtes

Onze ventilatorkachel is geschikt voor het verwarmen, drogen en ventileren van grotere ruimtes. Het elektrisch vermogen en de ventilatorsnelheid worden geregeld met een regelkastje dat binnen handbereik kan worden geplaatst. De robuuste industriële ventilatorkachel  wandmontage is voorzien van een staal gegalvaniseerde gepoedercoate omkasting. De speciale ventilatorbladen zijn zeer stil (maximaal 60dB(A)), en het apparaat is corrosiebestendig. De ventilatorkachels van Enon zijn voorzien van een 5-polige 32A CEE steker male, en ze zijn leverbaar in diverse vermogens: 6, 9, 12 en 15kW. Het apparaat heeft tevens een instelbare ruimtethermostaat, een separate bedieningsschakelaar en hij is thermisch beveiligd met een handreset. Tot slot is de wand ventilatorkachel volledig onderhoudsvrij!

Montage
Het monteren is zeer eenvoudig. Het apparaat is voorzien van een wandbeugel waarbij de ventilatorkachel zowel in verticale als in horizontale positie in drie verschillende standen kan worden gepositioneerd. U kunt kiezen tussen de drie ventilatorstanden en de twee verwarmingsniveaus door middel van de bijgeleverde schakelaar. Ook kunt u natuurlijk met deze schakelaar de ventilatorkachel aan en uit zetten. Wat uw gewenste ruimtetemperatuur is kunt u op de kachel instellen. De bekabeling van de wand heater moet wel altijd door een gekwalificeerde professional uitgevoerd worden. Neem gerust eens contact op met een specialist van Enon om de mogelijkheden voor uw bedrijfspand te bespreken, en welke wand ventilatorkachel het meest geschikt is voor uw situatie.

Draagbare ventilatorkachels

Wilt u een draagbare heater, ook dan helpen wij u graag verder. U vindt bij Enon robuuste industriële ventilatorkachels met staal gelakte omkasting. Deze draagbare ventilatorkachel is eenvoudig aan te sluiten en te verplaatsen, en hij heeft een instelbare ruimtethermostaat. Bovendien is ook dit apparaat onderhoudsvrij. De ventilatorkachel werkt geheel autonoom. Het is belangrijk dat de ventilatorkachel aan de achterkant minimaal 150mm vrije (aanzuig)ruimte heeft. Ook moet er minimaal 1 meter afstand tussen naastliggende objecten zijn, en moet de kachel op voldoende afstand staan van brandbare objecten.


De uitvoeringen ventilatorkachels van Enon


De service van Enon

Enon is al jarenlang actief in de verwarmingstechniek. In die jaren hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. We hebben in de jaren dat we bij bedrijven electrische heaters leveren, heel veel verschillende situaties voorbij zien komen. De ervaren medewerkers van Enon hebben dan ook veel kennis opgedaan om voor elke situatie een passende oplossing te verzorgen. Bent u niet zeker welke verwarmingsoplossing het meest geschikt is voor uw (bedrijfs)pand? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten hebben u graag verder met een passend product.

Oplossingen op maat

In de webshop van Enon vindt u al veel verwarmingsmogelijkheden. Dit zijn de standaard, hoge kwaliteit producten die we aanbieden. Echter merken we dat er ook vaak bedrijven zijn die juist op zoek zijn naar verwarmingstechniek die specifiek geschikt is voor hun toepassing. Daarom gaan we ook aan de slag met het maken en leveren van onder andere ventilatorkachels op maat. Ziet u op onze site of in de webshop niet de ventilatorkachel waarnaar u op zoek bent, of denkt u dat deze producten niet geschikt zijn voor u? Neem contact op, en bespreek met onze experts de mogelijkheden van een ventilatorkachel op maat!


Contact opnemen

Wilt u meer te weten komen over onze service? Een professionele ventilatorkachel kopen? Of wilt u advies en de mogelijkheden bespreken voor een ventilatorkachel op maat? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon gaat graag aan de slag met het maken, leveren van uw ventilatorkachels!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag