Plaatelementen

Plaatelementen Bestellen bij Enon

PlaatelementenBent u op zoek naar plaatelementen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Deze vorm van verwarming wordt toegepast voor de verwarming van machineonderdelen, gereedschap, verpakkingsmachines, containers, tanks, gietvormen, etc.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Plaatelementen of een verwarmingsplaat van Enon

Bent u op zoek naar plaatelementen of een verwarmingsplaat? Dan kunt u deze bestellen bij Enon. Enon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. De plaatelementen die wij verkopen worden onder andere toegepast voor de verwarming van machineonderdelen, gereedschap, verpakkingsmachines, tanks, containers, tanks en gietvormen. Wilt u voor uw bedrijf ook direct plaatelementen of een verwarmingsplaat bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Voor meer informatie over de specificaties leest u verder.

Specificaties

De plaatelementen van Enon bestaan uit een weerstandspiraal die met een bepaalde spoed om het mica isolatiemateriaal is gewikkeld en vervolgens nog eens is geïsoleerd met een mica plaat. Het geheel is omsloten door een metalen plaat van vernikkeld staal, aluminium of roestvast staal. Voor de aansluiting kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden zoals draden, boutaansluiting, stekkeraansluiting en kroonsteenaansluiting. Indien gewenst kan het plaatelement ook worden voorzien van gaten voor bevestiging of voor externe thermokoppels.

Wattbelasting en een optimale warmteoverdracht

De plaatelementen die wij kunnen leveren hebben een maximale wattbelasting van 4.0W/cm2, met een maximale temperatuur van +300°C. Uiteraard wilt u een optimale warmteoverdracht realiseren en ervoor zorgen dat uw element zo lang mogelijk meegaat. De plaatelementen dienen dan goed contact te maken met het te verwarmen oppervlak. Het aandrukken van het element over het gehele oppervlak is essentieel. Voor advies van een van onze specialisten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Elektrische verwarmingsplaat

Naast losse elementen kunt u ook een elektrische verwarmingsplaat bij ons bestellen. De verwarmingsplaat wordt geleverd inclusief stekkerdimmer. Deze plaat wordt toegepast om plaatselijk warmte af te geven. Hij werkt zelfs in een stoffige, licht vochtige omgeving. Hij helpt bijvoorbeeld met het verwarmen van voeten, schoenen, dierenverblijven en het temperatuur houden van verf, lak of olie.


Bandelement elektrisch

Bekijk hier de brochure voor Mica Plaatelementen.Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze plaatelementen of elektrische verwarmingsplaat? Of wilt u onze producten direct bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-6455888 of een e-mail te sturen via inspire@enon.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Ook beantwoorden wij uw vragen over de plaatelementen of verwarmingsplaat van Enon.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag