Siliconen Verwarmingsmatten

Siliconen verwarmingsmatten kopen bij Enon

siliconen verwarmingsmat Enon levert siliconen verwarmingsmatten voor een hoeveelheid aan toepassingen, waaronder industriële catering, batterij opwarming, verwarming van elektronica (met name telecommunicatie), composiet reparatie in de luchtvaartindustrie, laboratoriumapparatuur, sneeuw smelten schotelantennes, anti-condensverwarming, verwarming hoppers, etc.. De toepassingen zijn bijna oneindig en hun geschiktheid voor zware omstandigheden is bewezen in toepassingen voor poolexpedities tot ruimtevaart.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Verwarmingsmatten op maat geleverd

Bent u op zoek naar verwarmingsmatten van hoge kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Enon. Enon is de specialist in verwarmingstechniek. Wij leveren een groot aantal verschillende services aan, waaronder verwarmingsmatten. U kunt bij ons terecht voor siliconen verwarmingsmatten, polyester verwarmingsmatten en kapton verwarmingsmatten. Zo vindt u bij Enon altijd de verwarmingsmatten die voor uw situatie geschikt zijn. Wilt u meer weten over onze producten, en de mogelijkheden bespreken met een specialist? Neem dan contact met ons op.


Maatwerk siliconen verwarmingsmatten.

Bij Enon kunt u verwarmingsmatten op maat laten maken in alle gewenste vormen en maten. Onze verwarmingsmatten kenmerken zich door een hoge flexibiliteit. Daarvoor maken we gebruik van sterke, robuuste siliconen materialen die steeds meer toepassingen vinden in de industrie. Siliconen hebben een breed temperatuurbereik van -60°C tot +230°C en uitstekende isolerende elektrische eigenschappen. Daardoor hebben ze een duidelijk voordeel ten opzichte van andere verwarmingsmatten. Wij leveren deze verwarmingsmatten in een uitvoering met weerstandsdraden of met weerstand folie. Als het om grote aantallen gaat, worden de matten met folie toegepast. Hiervoor maken we éénmalig een mal, waarna we grote producties verwarmingsmatten snel en voordelig kunnen fabriceren. Onderstaand ziet u het verschil tussen de siliconen verwarmingsmatten met weerstandsdraad en de matten met weerstandsfolie.

siliconen verwarmingsmat


Siliconen mat met draad

siliconen draad

Siliconen verwarmingsmatten met weerstandsdraad

Enon levert siliconen verwarmingsmatten voor een hoeveelheid aan toepassingen, waaronder industriële catering, 3-d printers, batterij opwarming, verwarming van elektronica (met name telecommunicatie), composiet reparatie in de luchtvaartindustrie, laboratoriumapparatuur, sneeuw smelten op schotelantennes, anti-condens verwarming, verwarming hoppers, etcetera. De mogelijkheden van onze verwarmingsmatten zijn oneindig.

Siliconen met folie

siliconen folie

Snelle installatie van siliconen verwarmingsmatten

Voor de installatie van onze siliconen verwarmingsmatten kunt u kiezen voor een zelfklevende optie. Dat is een snelle en eenvoudige bevestigingsmethode die uitstekende resultaten biedt op vele ondergronden. Als verwijdering van de verwarmingsmat noodzakelijk is, dan zijn diverse andere bevestigingsmethoden beschikbaar, zoals haken en riemen, Velcro (klittenband) of een magnetische laag.

Siliconen spiraalelement

siliconen spiraalelement

Temperatuurregeling en beveiliging

Een uitgebreid assortiment van temperatuur sensoren kunnen op de verwarmingsmatten worden opgenomen, zoals thermokoppels, weerstandsthermometers, en clixons. Ze kunnen ook worden voorzien van sensorhulsen, zodat u uw eigen sensoren, zoals PT100 en capillair thermostaten, kunt installeren.


Contact met Enon

Wilt u meer te weten komen over onze verwarmingsmatten. Of wilt u meer informatie over de maatwerk service bij siliconen verwarmingsmatten? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag