Temperatuurregelaars

Bestel regelkasten voor verwarming bij Enon Bestel hier uw temperatuurregelaar bij Enon

Zoekt u voor uw bedrijf professionele temperatuurregelaars/regelkasten voor verwarming? Dan vindt u deze in het ruime assortiment van Enon. Lees onderaan de pagina verder voor meer informatie.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 3 resultaten

Temperatuurregelaars voor uw elektrische verwarming

Enon is gespecialiseerd in de levering van heating oplossingen voor bedrijven. Wij verkopen niet alleen verschillende soorten verwarming zoals procesverwarming, hellingbaanverwarming, ruimteverwarming en explosieveilige verwarming, maar bieden ook diverse producten om bijvoorbeeld de temperatuur te regelen. Wilt u direct een temperatuurregelaar voor uw elektrische verwarming aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten leest u verder.


De werking van de temperatuurregelaars

In het assortiment van Enon vindt u diverse temperatuurregelaars waarmee u de temperatuur van uw heater kunt aansturen. Dit zijn zogenaamde PID-regelaars die werken via solid-state relais (SSR), oftewel halfgeleiderrelais. Op deze manier kunt u zeer nauwkeurig de gewenste temperatuur behalen. Heeft u nog vragen over de werking van deze regelaars? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over deze producten

Verschillende modellen

U heeft bij Enon de keuze uit verschillende regelkasten voor uw elektrische verwarming. Wilt u weten welk type het best past bij uw installatie? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat. U kunt onder andere de volgende modellen bij ons bestellen:

 • PID Delta, 48×48, logic, voor deurmontage
 • PID, DIN-rail, inclusief temperatuursensor
 • PID, logic, inclusief sensor en geschikt deurmontage
 • Analoog, 0- +200 °C, Pt100

Analoge regelkasten voor verwarming

Naast een aantal PID-regelaars die via solid-state relais uw heater aansturen, kunt u bij ons ook een analoge temperatuurregelaar bestellen. Dit speciale type is geschikt voor het regelen van de temperatuur van de siliconen verwarmingsmatten van Enon. Deze regelaar heeft een Pt100 2l ingang en kan middels een draaiknop op de gewenste temperatuur worden ingesteld. In combinatie met een siliconen verwarmingsmat wordt deze regelaar voorzien van een speciale aansluitkabel met een 4-polige steker. Hiermee schakelt u de verwarmingsmat direct in.


Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Of wilt u direct een PID of analoge regelkasten voor verwarming aanschaffen? Benader ons dan telefonisch via 024-6455888, stuur een e-mail naar inspire@enon.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij voorzien u dan graag van advies en geven u meer informatie over onze regelkasten voor elektrische verwarming.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag