RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Ex-inschroefelementen

Explosieveilige Inschroefelementen

Explosieveilig inschroefelement

Explosieveilige inschroefelementen worden voornamelijk ingezet voor het verwarmen van vloeistoffen (water olie) en gassen (lucht, stikstof, damp). Door een veelzijdig bouwconcept zijn er veel toepassingen. Er zijn diverse staalsoorten beschikbaar, zodat de juiste afstemming op het te verwaaarmen medium gemaakt kan worden.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Specificatie explosieveilige inschroefelementen:

Deze heaters worden daar ingezet waar explosiegevaar kan optreden conform de ATEX-richtlijn 94/9/EC, groep II, categorie 2 en 3. De toepassing van gesloten buiselementen zorgt voor een optimale directe verwarming van het medium. Afhankelijk van het te verwarmen medium kunnen we deze heaters leveren tot ca. 25kW , met aansluitspanningen tot 3x690VAC. Het aansluithuis is een drukvast huis met de classificatie EEx de IIC (NEN-EN 50018). De uitvoering van het inschroefelement is conform PED 97/23/EG. Indien nodig wordt de heater afgenomen door een NoBo.

We leveren ook de regelpanelen voor deze heaters.


Heeft u nog verdere vragen over onze explosieveilige inschroefelementen, of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag