Elektrische Vloerverwarmingskabel

Vloerverwarmingskabel

Het bestellen van een elektrische vloerverwarmingskabel doet u gemakkelijk bij Enon. Een elektrische vloerverwarmingskabel biedt duurzame vloerverwarmingsopties voor nieuwbouwhuizen en renovatieprojecten. Zo kunt u met een vloerverwarmingskabel het vermogen en de lengte van de kabel zelf bepalen voor optimale vloerverwarming. Lees snel verder om er meer over te weten te komen of neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over de vloerverwarmingskabel.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Gebruik van een elektrische vloerverwarmingskabel

Traditioneel worden vloerverwarmingsmatten gebruikt voor comfortverwarming. Denk hierbij aan vloerverwarming in bijvoorbeeld uw badkamer of slaapkamer. Verwarmingskabels worden vooral gebruikt voor de hoofdverwarming. Door een elektrische vloerverwarmingskabel te gebruiken voor uw vloerverwarming, kunt u zelf de lengte bepalen én het vermogen voor het te verwarmen oppervlak. Zo kunt u uw vloeren perfect verwarmen.

Elektrische vloerverwarmingskabel voor nieuwbouw

Een elektrische vloerverwarmingskabel biedt hiermee een duurzame en efficiënte manier van het verwarmen van vloeren in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Heeft uw project een betonvloer, dan is het advies om voor een speciale betonkabel te gaan. Doordat de betonkabel direct in een betonvloer wordt geplaatst, kan het gewicht worden meegenomen in de specificatiefase van een project.

Voordelen elektrische vloerverwarmingskabel

Een voordeel van een vloerverwarmingskabel is dat u niet meer afhankelijk bent van vaste afmetingen. Daarnaast is de kabel voorzien van een weerstandsmeter en een retour binnen de kabel. Dit maakt de aansluiting en de montage eenvoudiger. Daarnaast is het fijne van een elektrische vloerverwarmingskabel, dat er altijd eentje is die past bij uw behoeften. Wat voor een vloerafwerking u ook heeft of wat de grootte van uw project ook is. Van beton tot keramische tegelvloeren: bij Enon vindt u dé elektrische vloerverwarmingskabel voor u.

Voordelen van Enon

Enon is dé specialist op het gebied van industriële elektrische verwarming. Bij ons kunt u terecht voor elektrische verwarming en elektrische vloerverwarmingskabels op maat.
Informeer en bestel uw vloerverwarmingskabel bij ons en profiteer van het volgende:

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Hulp en advies voor uw toepassingen
 • Zeer ervaren medewerkers
 • Begeleiding van uw project en zorg voor de realisatie
 • Gedegen technische kennis van de markt

Meer informatie over de elektrische vloerverwarmingskabel

Heeft u vragen en wil u meer informatie over een elektrische vloerverwarmingskabel? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via ons contactformulier, mail naar inspire@enon.nl of bel ons direct op +31(0)24 645 58 88. Onze ervaren medewerkers staan klaar voor de begeleiding van uw project en de realisatie van uw vloerverwarming met een elektrische vloerverwarmingskabel.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag