RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Kapton Verwarmingsmatten

Kapton verwarmingsmatten bestellen bij Enon

kapton verwarmingsmat elementenToepassingen: De toepassingen van de kapton verwarmingsmatten zijn enorm divers, je vindt ze terug van laboratoria tot telecommunicatie. Dit komt vooral omdat met deze matten een oppervlaktetemperatuur van 200 graden Celsius kan worden gehaald.

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Kapton verwarmingsmatten

U kunt bij Enon terecht voor deze verwarmingsmatten. Maar wat zijn de voordelen? Deze verwarmingsmatten kenmerken zich door een lage thermische massa, uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen en een uitstekende weerstand tegen de meeste chemicaliën. Hierdoor zijn hoge wattbelastingen mogelijk met snelle en efficiënte thermische overdracht. Doordat de elementen in deze verwarmingsmatten dun en licht zijn en een breed temperatuurbereik hebben, hebben deze elementen een duidelijk voordeel ten opzichte van andere vormen van verwarmingselementen. Waar snelle respons, chemische bestendigheid en een kleine dikte van belang is, zijn kapton verwarmingsmatten de ideale oplossing.

Toepassingen

Enon levert Kapton verwarmingsmatten voor diverse toepassingen, zoals industriële catering, batterij opwarming, elektronica (met name telecommunicatie), laboratoriumapparatuur en anti-condens. De toepassingen voor deze verwarmingsmatten zijn oneindig omdat ze voor veel toepassingen waarvoor een oppervlaktetemperatuur tot 200°C is benodigd kunnen worden gebruikt.

Temperatuur regeling en beveiliging

Een uitgebreid assortiment van temperatuurregelaars kunnen op Kapton verwarmingsmatten worden opgenomen zoals thermokoppels, weerstandthermometers en clixons. De matten kunnen ook worden voorzien van sensorhulzen, zodat de klant zijn eigen sensoren, zoals PT100, thermokoppels of capillairthermostaten kan installeren.


Contact met Enon

Wilt u meer te weten komen over onze siliconen verwarmingsmatten, of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk benaderen. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag