RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Dompelelementen

Een industriële dompelaar kopen bij Enon

koop nu uw dompelelementen bij Enon

Bent u op zoek naar een industrieel dompelelement voor professioneel gebruik? Dan bent u bij Enon aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het ontwikkelen en leveren van professionele oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. U kunt bij ons dus ook terecht wanneer u een dompelaar wilt kopen. Wilt u meer informatie over de dompelaars die Enon aanbiedt, of wilt u bij ons uw industriële dompelaar kopen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Specialist in verwarmingstechniek

Enon is specialist in verwarmingstechniek. Zo bieden wij onder andere dompelelementen in een consumentenuitvoering en industriële uitvoering van hoge kwaliteit aan. Een dompelaar is een elektrisch verwarmingselement. Deze kan in water of een andere vloeistof gedompeld worden. Op deze manier verwarmt het de vloeistof. Een krachtige dompelaar kan de vloeistof zelfs aan de kook brengen. De metalen dompelaars die u kunt kopen bij Enon bestaan uit een gesloten buiselement dat in een spiraalvorm is gebogen. De standaard dompelelementen zijn leverbaar tot 2000W@230V. De consumentenuitvoering met het rode handvat, heeft een spiraalvormig gebogen buiselement, een handgreep en een aansluitsnoer. Het feit dat dedompelaar dompelaar direct in de vloeistof zit, maakt dat deze een zeer hoog rendement heeft. Dit rendement ligt rond de 97%. Afhankelijk van de gewenste temperatuur en opwarmtijd en het te verwarmen medium wordt bepaald welke dompelaar gebruikt kan worden. Bij Enon kunt u terecht voor een industriële dompelaar, maar u kunt bij ons ook een dompelaar kopen voor particulier gebruik. Zo zijn industriële dompelaars geschikt voor het verwarmen van grote hoeveelheden vloeistoffen, en kan de “consumenten” dompelaar bijvoorbeeld gebruikt worden voor het verwarmen van een emmer water!

Hoe werkt de industriële dompelaar precies?

De industriële dompelaar van Enon wordt gebruikt om (vervuild) waterDompelelement IBC snel op te warmen. Een instelbare capillairthermostaat van +30…+85°C regelt de temperatuur. Deze thermostaat heeft een temperatuurbewaking +110°C met handreset. Het verwarmingselement is gemaakt van hoogwaardig corrosiebestendige Incoloy 825. Moet u vloeistoffen in een IBC-tank direct verwarmen? Dan is deze uitvoering ideaal! De dompelaar heeft een maximale buitendiameter van ⌀130mm (3kW) en ⌀140mm (9kW). U kunt de dompelaar al gebruiken bij een vloeistofniveau van maar 200mm. De dompelaar kan met behulp van de G11/12” wartel en contramoer in een U-vormig gat bevestigd worden. Bent u op zoek naar een dompelaar om andere vloeistoffen te verwarmen dan water? Neem dan contact op met een specialist van Enon.

Dompelbuis en het teflon dompelelement

Bij Enon kunt u altijd terecht voor een oplossing op maat. Wij gaan samen met u op zoek naar een industriële dompelaar die uw werkzaamheden aan kan. Blijkt dat een ander dompelelement meer geschikt is? Ook dan kunt u rekenen op Enon. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een dompelbuis. Deze bestaat uit keramische stenen waar weerstandspiralen doorheen lopen. De dompelbuis is verwerkt in een titanium, rvs, of kwartsglasbuis, en is afgewerkt met een aansluithuis of aansluitkabel. Deze elementen zijn te leveren tot 4kW en worden toegepast voor verwarming van allerlei soorten vloeistoffen. Ook kunt u bij Enon een teflon dompelelement kopen. Ook teflon dompelelementen worden toegepast voor het verwarmen van vloeistoffen. De teflon coating die om de elementen zit biedt een goede bescherming tegen warme chemisch agressieve vloeistoffen. Twijfelt u of een dompelaar of ander dompelelement voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op.


De service van Enon

Enon is specialist in verwarmingstechniek, en heeft een zeer goede naam opgebouwd in de heating-wereld. Wij hebben als doel om passende oplossingen op het gebied van elektrische verwarming te leveren. Doordat we al jarenlang actief zijn, hebben we heel veel verschillende projecten voorbij zien komen en hebben we veel kennis opgedaan. Deze kennis stelt ons in staat om niet alleen standaard oplossingen aan te bieden, maar om ook oplossingen op maat te verzorgen. De producten die we in onze webshop beschikbaar hebben zijn dan ook slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wilt u alles weten over onze oplossingen voor industriële dompelelementen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.


Contact met Enon

Contact opnemen met Enon is zeer eenvoudig. Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u ons direct bereiken? Dat kan door telefonisch contact op te nemen via 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon helpt u graag verder met professionele oplossingen voor metalen en teflon dompelelementen!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag