Keramische Elementen

Keramische elementen bestellen bij Enon

keramische elementen kopen bij enon Op zoek naar keramische elementen? Hier ziet u het aanbod van Enon! Het voordeel van deze vorm van verwarmen is dat het na de installatie eenvoudig te vervangen is, zonder dat hiervoor de hele heater hoeft te worden gedemonteerd.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Keramische Elementen

Deze elementen van Enon bestaan uit keramische stenen die zijn voorzien van kanalen waardoor weerstandspiralen zijn geregen. In veel gevallen wordt met een trekstang de stenen die door het hart van de stenen wordt gestoken bij elkaar gehouden. Deze elementen worden in een buis geschoven die zich in het te verwarmen medium bevindt. Het grote voordeel is dat men zonder de heater uit de tank of doorstroombuis te demonteren de elementen kunnen worden vervangen.

Toepassingen

 • keramisch-element-voor-dikkebuiselement-42mm-1 Insteekheaters
 • Industriële ovens
 • Droogapparatuur
 • Speciale gasheaters
 • Duurzame doorstroomheaters met een lage wattbelasting
 • etc.

Contact opnemen met Enon

Bent u geïnteresseerd geraakt in de keramische elementen van Enon en wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden of onze service? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! Wij voorzien u graag van advies. U kunt ons direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon gaat graag aan de slag met het maken, leveren en monteren van uw keramische verwarmingselementen!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag