(Petro)chemie

Enon markt: (Petro)chemie

Enon ATEX logo

Enon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van verwarmingsoplossingen in diverse branches/markten.  Waaronder ook de chemiesector en olie- en gassector (offshore en onshore). Onze producten zijn op zo’n manier ontwikkeld dat ze maximaal veilig en betrouwbaar zijn. Dit zijn veelal explosieveilige heaters conform ATEX.

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

petrochemie

In deze markten is Enon thuis:

 1. Industrie
 2. Transport
 3. (Petro)chemie
 4. Bouw & Infra

Verwarmingselementen voor de olie- en gassector

Bent u op zoek naar verwarmingselementen voor de verwarming van olie en gas? Dan kunt u deze bestellen bij Enon. Enon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van verwarmingsoplossingen in diverse branches waaronder de olie- en gassector (offshore en onshore). Onze producten zijn op zo’n manier ontwikkeld dat ze maximaal veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn ze op ieder moment beschikbaar. Al onze verwarmingselementen voldoen aan de ATEX-richtlijnen. Wilt u direct het gewenste element kopen voor de verwarming van gas of olie? Bestel de producten dan in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Verwarmingselementen voor verschillende toepassingen

Enon levert verschillende soorten verwarmingsoplossingen aan de olie- en gassector. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

Bekijk direct welke producten wij per categorie aanbieden. Heeft u vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.


Elektrische verwarmingselementen en explosieveilige verwarming

Elektrische verwarmingselementen vindt u bij ons in allerlei soorten en maten. Deze elementen zijn geschikt voor nauwkeurige en snelle verwarming. Ieder type heeft zijn eigen specificaties en is geschikt voor een specifieke toepassing. Ook voor explosieveilige verwarming kunt bij ons terecht. Het explosieveilige materiaal van Enon voldoet aan de ATEX-en of IECEx richtlijnen en kan worden toegepast in een zogenaamde gevaarlijke omgeving (hazardous area). Wij verkopen onder andere convectoren, ventilatorkachels, inschroefelementen, doorstroomheaters, flensheaters  en vatverwarmers , die aan deze eisen voldoen.

Procesverwarming en ruimteverwarming

Op zoek naar producten voor verwarming van olie of gas? Kies dan voor onze materialen in de categorie procesverwarming. Voor de verwarming van olie kunt u bijvoorbeeld speciale inschroefelementen, dompelelementen, dikkebuiselementen, flensheaters, doorstroomheaters, vatverwarmers, High Flux Heaters, heet water/olie units en verwarmde slangen kopen. Voor de verwarming van gas bieden wij doorstroomheaters, High Flux Heaters en verwarmde slangen. Voor het verwarmen van proces- of omgevingslucht kunt u onze luchtverhitters toepassen. Tot slot bieden wij ook elementen aan voor ruimteverwarming. Met deze producten kunt u een omgeving een bepaalde ruimtetemperatuur bewerkstelligen.


Neem contact met ons op

Bekijk direct in onze webshop onze verwarmingselementen voor de verwarming van olie en gas. De webshop vertegenwoordigt een klein deel van ons leveringsprogramma. Kunt u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024-6455888. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen via inspire@enon.nl of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden die wij aanbieden voor de verwarming van gas en olie.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag