Wikkelelementen

Wikkelelementen kopen bij Enon

wikkelelementenWikkelelementen hebben we in rechthoekige en ronde uitvoering. Deze elementen kunnen in iedere gewenste vorm worden gebogen. Ze worden met name toegepast in bijvoorbeeld kunststof en rubber verwerkende industrie. De inzet van wikkelementen is echter erg breed, dus neem voor meer informatie contact met ons op!

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Wikkelelement

Wikkelelementen zijn ronde, vierkante of rechthoekige elementen die in een bepaalde lengte worden geproduceerd, waarna ze heel makkelijk fabrieksmatig of door de gebruiker, in de gewenste vorm worden gebogen. Wikkelelementen kunnen tot een wattbelasting van zelfs 8W/cm2 worden geleverd, en zijn toepasbaar tot temperaturen van max. +400°C. Met name spuitmonden van spuitgietmachines worden er mee verwarmd. Ook verwarmingplaten/matrijzen voorzien van sleuven kunnen door de goede buigbaarheid en kleine buigradius worden voorzien van wikkelelementen. Ook worden wikkelelementen toegepast om treinwissels te verwarmen. Met name voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn en toch verwarmd dienen te worden zijn wikkelelementen ideaal.

Toepassingen

 • Treinwissels
 • Spuitgietmachines
 • Ingegoten elementen
 • Verwarmingsplaten / matrijzen
 • Luchtblowers
 • Plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn en toch verwarmd dienen te worden

 

  wikkelelement

Specificaties

Wikkelelementen worden klant specifiek aangemaakt, waarbij de vorm, lengte, vermogen en aansluitspanning worden bepaald.

Voor montage van patroonelementen kunt u onze warmtegeleidende pasta toepassen >>


Contact met Enon

Wilt u meer te weten komen over onze wikkelelementen, of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk benaderen. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag