RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Verwarmde slangen

verwarmde slang

Verwarmde slangen kopen bij Enon

Wanneer warme of hete media via een flexibele slang, van het ene naar het andere apparaat worden getransporteerd, dan zijn verwarmde slangen soms de juiste oplossing. Hiermee voorkomt men dat het medium in de transportleiding afkoelt.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Waarvoor worden warme slangen gebruikt?

 • Het vloeibaar houden van vloeistoffen
 • Voor het op temperatuur houden van vloeistoffen
 • Om condensatie in gasvormige media te voorkomen
 • Een gelijkblijvende kwaliteit te waarborgen
 • Om beweeglijke onderdelen en apparaten te verbinden

verwarmde slang

De slangen worden toegepast in de (voedings)industrie, bijvoorbeeld als analyse meetgas leidingen en in explosiegevaarlijke omgevingen voor ATEX toepassingen, etc.. De slangen zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens, aansluitspanningen, aansluitkoppelingen, werkdrukken, etc.. Temperatuursensoren kunnen worden geïntegreerd. Een temperatuurregeling kan mee worden geleverd. De verwarmde slangen worden op klantspecificatie geproduceerd voor bedrijfstemperaturen tot +600°C.


Contact met Enon

Contact opnemen met Enon is zeer eenvoudig. Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u ons direct bereiken? Dat kan door telefonisch contact op te nemen via 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon helpt u graag verder met professionele oplossingen voor verwarmde slangen!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag