Wegdekregelaars

Wegdekregelaars bestellen bij Enon

Weersafhankelijke wegdekregelaars worden gebruikt voor het efficiënt en kostenbesparend aansturen van hellingbaanverwarming, voor het vorstvrij houden van o.a. hellingen

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Het wegdekverwarmingssysteem vorstvrij houden

wegdekregelaar Om het wegdekverwarmingssysteem op basis van temperatuur en vocht te kunnen regelen dient in het wegdek één of meerdere ijssensoren te worden gemonteerd. De ijssensoren meten de temperatuur en de vochtigheid van het wegdek. Indien op de sensor, ijs, sneeuw of vocht ligt, dan zal onder een bepaalde temperatuur een verwarmingselementje in de sensor het ijs of de sneeuw doen smelten en het vocht op den duur verdampen. Indien er geen vocht meer is, zal de sensor vanzelf drogen en daarmee via een digitale weersafhankelijke regelaar het verwarmingssysteem na een bepaalde ingestelde tijd uitschakelen. In principe gaan we uit van één sensor tot een oppervlak van ca. 30m2, daarboven passen we meestal twee sensoren toe.

Voorbeeld van de werking:
Indien de temperatuur bijv. onder de +3°C is en de sensor is vochtig, dan zal de verwarming ingeschakeld worden. Is de temperatuur onder nul, maar is de sensor niet vochtig, dan zal de verwarming niet aan gaan of uitschakelen. Temperatuur, vochtgevoeligheid en verwarmingstijd kunnen worden ingesteld.


Heeft u een vraag over wegdekregelaars? Neem gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag