RegistrerenInloggen(0) - 0,00
DutchEnglish

Ventilatorkachels draagbaar

Draagbare ventilatorkachels bestellen bij Enon

draagbare ventilatorkachels

Bij Enon kunt u terecht voor krachtige wand ventilatorkachels voor professioneel gebruik. Wilt u echter een draagbare ventilatorkachel voor particulier gebruik? Ook dan helpen wij u graag verder.

 

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 4 resultaten

Ventilatorkachels draagbaar type EVKP

Deze ventilatorkachels worden toegepast voor verwarming van ruimtes voor industriële, agrarische en consumenten toepassingen, zoals, werkplaatsen, machinekamers, technische ruimtes, stallen, magazijnen, garages, vakantiehuizen, etc.. De kachels hebben een plaatstalen gelakte behuizing en dhet vermogen is op de kachel in te stellen. Met een draaiknop kan de ruimtethermostaa 0-40°C worden ingesteld. Alle modellen zijn voorzien van een aansluitkabel met steker. De ventilatorkachel is leverbaar in 3, 5, 9 en 15kW.

ventilatorkachel draagbaar

Heater Kanon type EVKK15000

Het heater kanon kan worden aangesloten op een externe tempertuur- of vochtregeling, of timer. Handmatig in en uit bedrijf zetten is uiteraard ook mogelijk. Dit apparaat heeft een interne thermostaat met de functie de verwarming uit te schakelen in geval van overbelasting of kortsluiting. Ook kan op het heater kanon een buis of slang worden aangesloten om zodoende op afstand in een ruimte warme lucht te blazen. Alle heater kanononnen zijn, voorafgaand aan de levering, getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het heater kanon kan, met normaal gebruik, zonder onderbreking gebruikt worden.


Heeft u een vraag over ventilatorkachels draagbaar? Neem gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag