Ventilatorkachels draagbaar

draagbare ventilatorkachels Draagbare ventilatorkachels bestellen bij Enon

Bij Enon kunt u terecht voor krachtige wand ventilatorkachels voor professioneel gebruik. Wilt u echter een draagbare ventilatorkachel voor particulier gebruik? Ook dan helpen wij u graag verder. Verkrijgbaar van 3 t/m 15kW.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 4 resultaten

Ventilatorkachels draagbaar type EVKP

Deze ventilatorkachels worden toegepast voor verwarming van ruimtes voor industriële, agrarische en consumenten toepassingen, zoals, werkplaatsen, machinekamers, technische ruimtes, stallen, magazijnen, garages, vakantiehuizen, etc.. De kachels hebben een plaatstalen gelakte behuizing en het vermogen is op de kachel in te stellen. Met een draaiknop kan de ruimtethermostaat 0-40°C worden ingesteld. Alle modellen zijn voorzien van een aansluitkabel met steker. De ventilatorkachel is leverbaar in 3, 5, 9 en 15kW.

ventilatorkachel draagbaar

Heater Kanon type EVKK18000

Het heater kanon 18kW 3x400VAC kan autonoom functioneren of worden aangesloten op een externe thermostaat. Handmatig in en uit bedrijf zetten is uiteraard ook mogelijk. Dit apparaat heeft een thermische beveiliging. Ook kan op het heater kanon een buis of slang worden aangesloten om zodoende op afstand in een ruimte warme lucht te blazen. Het heater kanon kan, onder normaal gebruik, zonder onderbreking gebruikt worden.

heater kanon


Heeft u een vraag over ventilatorkachels draagbaar? Neem gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag