Hellingbaanverwarming

Hellingbaanverwarming

Hellingbaanverwarmingssysteem bij Enon

Hellingbaanverwarming ook wel wegdekverwarming of opritverwarming genoemd, is een veiligheidsvoorziening en dient ter voorkoming van gladheid om persoonlijk leed en onkosten ten gevolge van ongevallen, bedrijfsstagnatie en productieverlies te voorkomen.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

Deskundigheid en 25 jaar ervaring

We hebben ruime ervaring met hellingbaanverwarmingssystemen en gebruiken alleen de beste en meest robuuste verwarmingskabels en -matten. Zonder vakkundige installatie heeft u hier echter nog niets aan, vandaar dat we een eigen ervaren en uitstekend opgeleide montageploeg hebben, die voor u het verwarmingssysteem installeert. We leveren ook het regelpaneel dat we voor u binnen 1-2 weken kunnen bouwen met daarin alle componenten nodig voor een optimale regeling. Onze weersafhankelijke regelaar wordt door ons optimaal ingeregeld, zodat u een probleemloos verwarmingssysteem heeft en u niet onnodig veel elektriciteit verbruikt.

hellingbaanverwarming laaddock

Het hellingbaanverwarmingssysteem van Enon

Het wegdek- of hellingbaanverwarmingssysteem van Enon kan worden toegepast op alle buitenoppervlakken, zoals in- en uitritten, laadkuilen, trappen, etc.. Het verwarmingssysteem bestaat uit verwarmingskabels of verwarmingsmatten die in het te verwarmen oppervlak zijn verwerkt. In het wegdek komen sensoren die temperatuur, vocht, sneeuw en ijs detecteren. De sensoren zijn verbonden met een regelpaneel, waarin met een speciale digitale weersafhankelijke wegdekregelaar de wegdekverwarming optimaal wordt geregeld.

hellingbaanverwarming asfalt Hellingbaanverwarming laten plaatsen Enon

Voordelen van hellingbaanverwarming van Enon

 • 25 jaar ervaring
 • gebruik van de beste verwarmingskabels
 • optimale regeling met minimaal elektriciteitsverbruik
 • alleen verwarming daar waar het nodig is
 • veilig helling op en helling af zonder uitglijden
 • goedkoop in aanschaf en gebruik in vergelijking met onderhoudsgevoelige water/glycolsystemen
 • voorkomen van schade aan het wegdek
 • milieuvriendelijk en onderhoudsvrij
 • eenvoudig te installeren, weinig aanpassingen aan infrastructuur

Hellingbaan laten installeren installeren door Enon Wegdekverwarming bestellen bij Enon

Download hier de Brochure Wegdekverwarming

Download hier de Datablad Verwarmingskabel Type EHC Outdoor


Contact met Enon

Wilt u meer informatie over hellingbaanverwarming van Enon? Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij nemen direct contact met u op. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon helpt u graag verder met professionele oplossingen voor hellingbaanverwarming!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag