Ventilatorkachels wandmontage

Ventilatorkachels wandmontage

Ventilatorkachels wandmontage bij Enon

Hoogwaardige ventilatorkachels wandmontage bij Enon. De wand ventilatorkachel is geschikt voor het verwarmen, drogen en ventileren van grotere ruimtes.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Toont alle 4 resultaten

Professionele ventilatorkachels wandmontage

Bij Enon kunt u terecht voor een topkwaliteit ventilatorkachel wandmontage. Dit zijn heaters die speciaal gemaakt zijn voor ruimtes voor industriële en agrarische toepassingen. Zo zijn onze ventilatorkachels geschikt voor:

 • Werkplaatsen
 • Machinekamers
 • Stallen
 • Technische ruimtes

Onze ventilatorkachel is geschikt voor het verwarmen, drogen en ventileren van grotere ruimtes. Het elektrisch vermogen en de ventilatorsnelheid worden geregeld met een regelkastje dat binnen handbereik kan worden geplaatst. De robuuste industriële ventilatorkachel  wandmontage is voorzien van een staal gegalvaniseerde gepoedercoate omkasting. De speciale ventilatorbladen zijn zeer stil (maximaal 60dB(A)), en het apparaat is corrosiebestendig. De ventilatorkachels van Enon zijn voorzien van een 5-polige 32A CEE steker male, en ze zijn leverbaar in diverse vermogens: 6, 9, 12 en 15kW. Het apparaat heeft tevens een instelbare ruimtethermostaat, een separate bedieningsschakelaar en hij is thermisch beveiligd met een handreset. Tot slot is de wand ventilatorkachel volledig onderhoudsvrij!

Montage
Het monteren is zeer eenvoudig. Het apparaat is voorzien van een wandbeugel waarbij de ventilatorkachel zowel in verticale als in horizontale positie in drie verschillende standen kan worden gepositioneerd. U kunt kiezen tussen de drie ventilatorstanden en de twee verwarmingsniveaus door middel van de bijgeleverde schakelaar. Ook kunt u natuurlijk met deze schakelaar de ventilatorkachel aan en uit zetten. Wat uw gewenste ruimtetemperatuur is kunt u op de kachel instellen. De bekabeling van de wand heater moet wel altijd door een gekwalificeerde professional uitgevoerd worden. Neem gerust eens contact op met een specialist van Enon om de mogelijkheden voor uw bedrijfspand te bespreken, en welke wand ventilatorkachel het meest geschikt is voor uw situatie.


Heeft u verder nog vragen over de wand ventilatorkachels van Enon? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag