Polyester Verwarmingsmatten

Polyester verwarmingsmatten bestellen bij Enon

polyester verwarmingsmattenToepassingen: Deze matten van polyester zijn ideaal voor toepassingen waarbij lagere temperaturen nodig zijn. Door de chemische weerstand en reactietijd worden ze gebruikt in meerdere industrieën.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Voordelen

Voor toepassingen waarbij lagere temperaturen nodig zijn, zijn polyester verwarmingsmatten de ideale oplossing. Met een uitstekende chemische weerstand en snelle reactietijden kunnen polyester verwarmingsmatten worden gebruikt in verschillende industrieën.

Polyester verwarmingsmatten

Naast siliconen verwarmingsmatten kunt u ook kiezen voor polyester verwarmingsmatten. Maar wat zijn de voordelen van deze matten? Voor toepassingen waarbij lagere temperaturen nodig zijn, zijn deze verwarmingsmatten de ideale oplossing. Met een uitstekende chemische weerstand en snelle reactietijden kunnen polyester verwarmingsmatten zeer geschikt zijn voor gebruik in verschillende industrieën.

Toepassingen

Wij leveren polyester verwarmingsmatten voor diverse toepassingen, zoals industriële catering, batterij opwarming, elektronica (met name telecommunicatie), laboratoriumapparatuur en anti-condens. De toepassingen voor polyester verwarmingsmatten zijn oneindig, omdat ze voor veel toepassingen waarvoor een oppervlaktetemperatuur tot 200°C is benodigd kunnen worden gebruikt. De verwarmingsmatten hebben computer ontworpen, chemisch geëtste folie, waarbij de weerstandsbanen zijn gelamineerd tussen twee dunne lagen polyester.

Temperatuur regeling en beveiliging

De polyester matten kunnen met meerdere circuits en gebieden met verschillende vermogensdichtheid worden ontworpen. Deze verwarmingsmatten kunnen we leveren met opbouw temperatuursensoren zoals thermokoppels, RTD’s en thermistors.


Meer weten over onze polyester vloermatten?

Wilt u meer te weten komen over onze service? Het laten maken of laten monteren van onze verwarmingsproducten? Of wilt u advies en de mogelijkheden bespreken voor verwarmingsmatten voor uw bedrijf op maat? Neem dan contact op met de specialisten van Enon! U kunt ons direct telefonisch bereiken. Dat doet u door te bellen naar 024-6455888. Of stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon gaat graag aan de slag met het maken, leveren en eventueel monteren van uw polyester verwarmingsmatten!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag