Doorstroomheater CIP

doorstroomheater cipDoorstroomheater CIP kopen bij Enon

Doorstroomheaters CIP worden toegepast voor de farmaceutische, chemische en voedings- en drankindustrie. Hier zijn vaak installaties benodigd voor CIP (cleaning in place) – of SIP (sterilization in place) installaties.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Doorstroomheaters CIP

Voor de farmaceutische, chemische en voedings- en drankindustrie zijn vaak installaties benodigd voor CIP (cleaning in place) – of SIP (sterilization in place) installaties. Een goed functionerend CIP- of SIP systeem garandeert de kwaliteit van voedsel of andere gevoelige stoffen die door leidingen worden getransporteerd. Eén van de factoren die de effectiviteit van de CIP-reiniging bepaalt is verwarming. Onze heaters voldoen aan de strenge specificaties die voor dit soort installaties vereist zijn, zoals:

 • geen retentie zone
 • materiaalkwaliteit dat in contact is met het medium dient van hoge kwaliteit te zijn
 • het materiaal in contact met de vloeistof dient zeer glad te zijn, met een ruwheid 0,6 ≤ Ra ≥ 0,8
 • traceerbaarheid van de producten

De heaters zijn voorzien van tri-clamp flensverbindingen. De insteekelementen zijn u-vormige buiselementen of staafvormige elementen (monu tubes).

doorstroomheaters cip doorstroomheater cip

Optioneel kunnen de heaters ook geïsoleerd geleverd worden. De heaters kunnen worden aangestuurd met één van onze regelpanelen.


Heeft u een vraag over doorstroomheaters CIP? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag