Metalen dompelelementen

Industriële dompelaar van metaal

De metalen dompelelementen die u kunt kopen bij Enon bestaan uit een gesloten buiselement dat in een spiraalvorm is gebogen. De standaard dompelelementen zijn leverbaar tot 2000W en zijn voorzien van een temperatuurbeveiliging. Echter kunnen we ook speciale dompelelementen leveren, uitgevoerd met een aansluithuis en meerdere elementen. Hierdoor kan het vermogen een stuk hoger zijn. Deze elementen zijn voorzien van een beveiligingsthermostaat en eventueel een regelthermostaat.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

De service van Enon

Als specialist in verwarmingstechniek heeft Enon een zeer goede naam in de heating-wereld. Onze missie is het ontwikkelen en leveren van passende oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. We zijn al jarenlang in de branche actief, en hebben aan vele verschillende projecten gewerkt. Onze ervaren medewerkers beschikken over veel technische kennis, en zijn daarom ook in staat om voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Dit doen zowel door middel van standaard oplossingen die u in onze webshop kunt vinden, als hoogwaardige oplossingen op maat. De producten die u hier in onze webshop kan vinden, zijn dan ook slechts een klein deel van de service die we bij Enon leveren. Kunt u op de site niet vinden wat u zoekt? Neem dan eens contact op. Onze specialisten kunnen u ongetwijfeld verder helpen met een oplossing die perfect bij u past.

Contact opnemen met Enon

Wilt u meer weten over onze service? Wilt u een industriële dompelaar kopen en zou u daar graag wat meer advies over willen ontvangen? Of bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing op maat? Neem contact op met de experts van Enon! Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken door te bellen naar 024-6455888. Stelt u uw vraag liever per mail? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht naar inspire@enon.nl. Enon staat u graag bij met professionele oplossingen wanneer u op zoek bent naar een industriële dompelaar!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag