Thermostaten

Thermostaten kopen? Bestel bij Enon Koop uw thermostaten bij Enon

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten thermostaten! Van vloerthermostaten tot industriële thermostaten, u vindt ze hier! Lees onderaan de pagina verder voor meer informatie.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Thermostaten van Enon

Bent u op zoek naar thermostaten in diverse uitvoeringen? Dan kan Enon u helpen. Enon is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van elektrische verwarming voor de zakelijke markt. Wij leveren dan ook verschillende soorten thermostaten. Zo kunt u bij ons terecht voor ruimtethermostaten, vloerthermostaten, regelthermostaten, temperatuurbeveiligingsthermostaten en industriële thermostaten. Welke thermostaat u uiteindelijk nodig heeft, hangt af van de toepassing en de toegepaste heater. Wilt u direct een thermostaat aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen en bestel de gewenste thermostaat.


Ruimtethermostaten en vloerthermostaten

Zoals u weet biedt Enon diverse soorten thermostaten. Zo kunt u onder andere ruimtethermostaten bij ons bestellen. Onze ruimtethermostaten zijn ook in een draadloze versie verkrijgbaar. Dit type thermostaat meet via een ruimtesensor de temperatuur van de omgevingslucht. Op basis daarvan wordt via een contact de elektrische heater geschakeld. Een voorbeeld van een ruimtethermostaat in ons assortiment is de ruimtethermostaat ELTH-A4 -20/+40°C. Ook voor vloerthermostaten kunt u bij ons terecht. Deze thermostaat meet via een vloersensor de temperatuur in de vloer. Vervolgens wordt via een contact de heater geschakeld.

Regelthermostaten en temperatuurbeveiligingsthermostaten

Regelthermostaten zijn voorzien van een sensor, waarmee een proces op temperatuur wordt gehouden of geregeld. Dit type thermostaat kan bijvoorbeeld heel goed worden gebruikt voor tracing. Zoekt u een thermostaat die ervoor zorgt dat de temperatuur van een heater of proces niet wordt overschreden? Laat dan een temperatuurbeveiligingsthermostaat installeren. De temperatuurbeveiligingsthermostaat is ook te bestellen bij Enon. Dit type is vaak voorzien van een handreset.

Industriële thermostaten

Enon biedt ook diverse industriële thermostaten. Deze industriële thermostaten kunnen diverse functies hebben. Deze thermostaten onderscheiden zich ten opzichte van consumentenuitvoeringen in de manier van inbouw en het uiterlijk. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende thermostaatkasten die in de industrie gebruikt worden. Bijvoorbeeld de thermostaatkast, elektronisch, max 16A-230V of de thermostaatkast, elektronisch, max 25A-3x400V. Met deze thermostaatkast kan een dompelelement, infrarood straler of tracing worden geschakeld.


Neem contact met ons op

Wilt u direct ruimtethermostaten, vloerthermostaten, regelthermostaten, temperatuurbeveiligingsthermostaten en industriële thermostaten aanschaffen? Of heeft u behoefte aan advies van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-6455888 of mail via inspire@enon.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende soorten thermostaten in ons assortiment.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag