Vloerverwarmingsfolie

Vloerverwarmingsfolie

De gelijkmatige warmteverdeling die de vloerverwarmingsfolie biedt is uitermate geschikt voor gebruik onder houten- en laminaatvloeren.

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Vloerverwarmingsfolie bestellen bij Enon

verwarmingsfolie

Vloerverwarming is uitstekend geschikt voor het creëren van een aangename en gelijkmatige warmte in huis. U past het eenvoudig toe onder laminaat, bewerkt hout, kurk en andere soorten zwevende vloeren.

Wat is vloerverwarmingsfolie?

Vloerverwarmingsfolie is een bijzonder dun maar effectief elektrisch vloerverwarmingssysteem dat onder diverse vloeren toegepast kan worden. Het dunne folie zorgt ervoor dat alle warmte efficiënt en gelijkmatig verspreid wordt onder uw vloer. Zo krijgt u met verwarmingsfolie een gelijkmatige warmte onder uw vloer en zo heeft u geen last meer van warme en koude plekken.

Werking en toepassing van verwarmingsfolie

Vloerverwarmingsfolie wordt op een 6 mm dunne polystyreen isolatieplaat geplaatst. Deze isolatieplaat zorgt voor nog meer warmte en het heeft een geluiddempend effect. Vloerverwarmingsfolie is eenvoudig te installeren en is toepasbaar in zowel droge ruimtes als in vochtige ruimtes zoals badkamers. Doordat het folie bestaat uit een thermische en reflecterende aluminiumfolie, heeft het systeem ook nog eens een energiebesparend effect. Zo bespaart u dus ook nog eens op de energiekosten.

Eenvoudig te bedienen

Vloerverwarmingsfolie wordt eenvoudig bediend door middel van een  thermostaat en een vloersensor. Door het systeem van de vloersensor en de thermostaat wordt de temperatuur van uw vloer nooit hoger dan een vooraf ingestelde maximumtemperatuur. De thermostaat houdt altijd een opwarmingsperiode in acht zodat de vloer op uw vloerverwarmingsfolie altijd de juiste en door u gewenste temperatuur is.

Vragen over vloerverwarmingsfolie?

Wilt u meer weten over onze vloerverwarmingsfolie? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via ons contactformulier, mail naar inspire@enon.nl of bel ons direct op +31(0)24 645 58 88. Onze ervaren medewerkers staan klaar voor de begeleiding van uw project en de realisatie van uw vloer met vloerverwarmingsfolie.

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag