Bouw & Infra

Enon markt: Bouw & Infra

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming voor diverse markten. Zo leveren wij ook verwarming voor bouw & infra. Hierbij kunt u denken aan onder andere ruimteverwarming en hellingbaan verwarming.

 

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

bouw & infra

In deze markten is Enon thuis:

 1. Industrie
 2. Transport
 3. (Petro)chemie
 4. Bouw & Infra

Verwarming voor bouw en infrastructuur

Wanneer de warme zomerdagen weer ten einde lopen is één ding zeker, de winter komt er ook weer aan. Gelukkig kunt u zich hier als professional nu alvast op voorbereiden. En Enon helpt u hier graag bij! Onze Bouw & Infra verwarming helpt u bij het creëren van een fijne verwarmde werkplek voor in de koudere maanden. Tevens leveren en installeren wij o.a. hellingbaan verwarming om ervoor te zorgen dat de in- en uitrit van uw bedrijfspand, appartementencomplex of kantoor toegankelijk blijft.

Enon heeft een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten. Of u nu op zoek bent naar wegdekverwarming om de ingang van uw bedrijfshal vorstvrij te houden gedurende de wintermaanden, of dat u op zoek bent naar ruimteverwarming zoals efficiënte bouwkachels zodat er kan worden gewerkt onder goede omstandigheden, u kunt het vinden in het assortiment van Enon.


Contact opnemen met Enon

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Enon Bouw & Infra verwarming? Neem dan contact op met de verwarmingsspecialisten bespreek welke verwarmingsoplossing voor u het beste is. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6455888 of mailen via inspire@enon.nl. Voor een oplossing op maat kunt u altijd bij ons terecht!

Contact

  Brochure aanvragen

   Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

   Bel mij terug

    Offerte Aanvraag