Energiebesparing

Enon:
Energiezuinige verwarmingsoplossingen

 

 

Advies aanvragen Brochure aanvragen

Energiebesparingsmethoden van Enon

Energiebesparing op verwarmingsoplossingen

Bij Enon bieden we energiezuinige verwarmingsoplossingen aan. Van onze weersafhankelijke regelpanelen voor hellingbaan/wegdek verwarming tot aan de infrarood terrasheaters, voor uw energiezuinige verwarmingsoplossingen bent u bij Enon aan het juiste adres.

Infraroodverwarming – stralingspanelen

De infrarood verwarmingspanelen van Enon geven een warmte af die direct en comfortabel is. Deze manier van verwarmen is vergelijkbaar met zonnewarmte. Wanneer de stralingspanelen worden gebruik om objecten op te warmen tot 20-22°C, kan al een comfortabele warmte worden bereikt terwijl de luchttemperatuur slechts oploopt tot 18-19°C. Hierdoor vindt er een energiebesparing plaats van minimaal 20% ten opzichte van meer conventionele verwarming. Naast energiezuinig staat de infraroodverwarming ook bekend als de verwarming zonder luchtcirculatie, waardoor er ook geen stofverplaatsing plaatsvindt. Dit is fijn voor mensen met een huisstofmijt allergie. De Enon infrarood stralingspanelen zijn geschikt voor toepassing in onder andere woningen, openbare gebouwen, restaurants, sportcentra en zwembaden.

Energiezuinige Terrasverwarming

De infrarood terrasheaters die we bij Enon leveren genereren een veilige en comfortabele warmte. Van deze infrarode stralingsenergie wordt 90% direct omgezet in stralingswarmte. Deze warmte wordt alleen geabsorbeerd door vaste voorwerpen en mens en dier, waardoor er geen energie wordt verspild aan het verwarmen van de omgevingslucht. Als op een terras voldoende stroomcapaciteit aanwezig is, zijn elektrische infrarood terrasverwarmers aan te bevelen boven terrasheaters op gas. Elektrische infrarood terrasheaters zijn het meest efficiënt, energiezuinig en geven ook het hoogste rendement. Ze vergen geen onderhoud, ze zijn stil, ze waaien niet uit en terrasheaters zijn tevens voordelig in de aanschaf.

Contact met Enon over energiebesparende verwarmingsoplossingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Enon industriële verwarming en verwarmingselementen? Neem dan contact op met de verwarmingsspecialisten en bespreek een betrouwbare maatwerk oplossing voor u. U kunt hieronder het contactformulier invullen, en u kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6455888, of mailen via inspire@enon.nl. Voor maatwerk industriële verwarming voor energiebesparing kunt u altijd terecht bij Enon.

Contactformulier

Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Contact

   Brochure aanvragen

    Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze brochure downloads

    Bel mij terug

     Offerte Aanvraag